امروزه، دربها در انواع و جنسهای مختلفی تولید میشوند به طوری که بررسی طرحهای مختلف آن شما را شگفت زده خواهد کرد. درب فریم لس شیشه ای جزو دربهای پرطرفدار در دکوراسیون ساختمانها است که از قضا محبوبیت زیادی نیز به دست آورده است. البته دربهای فریم لس تنها به صورت شیشهای اجرا نمیشوند و با متریالی مانند آلومینیوم، چوب و ام دی اف و تخته چند لایی نیز اجرا میشود. اما در این بخش قصد داریم تا به بررسی درب فریم لس شیشه ای که با استفاده از پروفیل آلومینیومی و انواع مختلف شیشه ساخته میشود، بپردازیم.
دسترسی سریع به مطالب

آشنایی با درب فریم لس
پیش از آنکه به بررسی درب فریم لس شیشه ای بپردازیم، بهتر است اطلاعاتی کلی از این نوع دربها داشته باشید. درب فریم لس (frameless) که امروزه در طراحی ساختمانهای مدرن به کار میرود با استقبال زیادی روبه رو شده است. به طور معمول این دربها دارای چهارچوبی مخفی و توکار هستند و به اجزای دربهای ساده و معمولی نیازی ندارند.
از آنجایی که چهارچوب این دربها به شکل توکار نصب میشوند ممکن است بیننده با یک نگاه گمان کند که درب، هیچگونه چهارچوبی ندارد در صورتی که از سیستم چهارچوب مخفی استفاده شده است.

درب فریم لس شیشه ای
درب فریم لس شیشه ای بیشتر در ساختمانهای مدرن اداری و البته برخی از پروژههای مسکونی استفاده میشود. اما وقتی چوب هست چرا شیشه؟ در پاسخ به این سوال باید اعتراف کنیم که شیشه مزایایی دارد که چوب ندارد، مهمترین مزیت درب شیشه ای نسبت به دربهای چوبی عبارتند از:
- شفافیت شیشه باعث استفاده بیشتر و بهتر از نور طبیعی میشود.
- شیشه هزینه کمتری نسبت به متریال چوب دارد.
- با استفاده از پارتیشن و دربهای شیشه ای در محیطهای اداری، مدیران نظارت بیشتری نسبت به کارمندان و انجام امور دارند.
نحوه ساخت درب فریم لس شیشه ای
معمولاً، شیشههایی که برای این نوع دربها مورد استفاده قرار میگیرند، شیشه سکوریت با قطر ۸ یا ۱۰ میلیمتر یا شیشه دولایه ۵ میل سکوریت لمینت شده هستند که اغلب با استفاده از یک فریم آلومینیومی با مقطع خاص مهار میشوند البته میتوان این فریم را نیز حذف کرد و لولا مستقیم روی شیشه نصب شود.
بنابر این اگر بخواهیم جمع بندی کنیم میتوان گفت دربهای فریم لس شیشه ای به دو صورت با فریم آلومینیومی و بدون فریم قابل اجرا هستند که در هر دو حالت نوع قفل و دستگیره و لولایی که برای درب شیشهای انتخاب میشود با یراق آلاتی که برای دربهای فریم لس چوبی به کار میروند، کاملاً متفاوت است.
قیمت درب فریم لس شیشه ای
درب فریم لس شیشه ای این روزها جایگاه ویژهای در طراحی دکوراسیون به سبک مدرن باز کرده است. ابعاد، ضخامت و نوع شیشهای که ساخت دربهای شیشهای استفاده میشوند، در قیمت درب فریم لس تاثیر زیادی دارد. با توجه به محدودیتی که در سایز شیشهها وجود دارد، دربهای شیشهای نیز محدودیت سایز دارند.
آیتم دیگری که در تاثیر زیادی بر هزینه تمام شده دربهای فریم لس شیشه ای دارد، نوع لولا، دستگیره و قفلی است که برای آن استفاده میشود. البته در کنار یراق آلات، نوع و کیفیت پروفیل آلومینیومی که در ساخت این دربها بکار میرود، در قیمت نهایی درب شیشهای تولیدی اثرگذار خواهد بود.
- ابعاد، ضخامت و نوع شیشه
- کیفیت و نوع یراق آلات مصرفی
- نوع پروفیل آلومینیوم جهت فریم درب
مزایای درب فریم لس شیشه ای
درب فریم لس شیشه ای نیز مانند سایر ابزار و لوازمی که جهت آسایش بشر اختراع شده اند مزایایی دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست:
- ظرافت در طراحی و ایجاد دکوراسیونی شیک و مدرن
- استحکام و طول عمر بسیار بالا
- مجهز به آرامبند
- طول عمر بالا در مقایسه با سایر درها
- تنوع بالا در انتخاب
- نمای زیبا به دلیل ریل های مخفی به کار رفته در این درها
- بزرگ نمایی محیط به ویژه در محیط ها و فضاهای کوچک
- ظریف بودن و در نتیجه اشغال فضای کمتر
- غیر قابل دید بودن از بیرون ساختمان
شیشه های مورد استفاده برای درب فریم لس شیشه ای
برای این نوع درب ها میتوان از شیشه های سکوریت شفاف، رنگی، بک پینت، شیشه هایی با لمینت های رنگی، شیشه با طرح های مدرن و جذاب که با چاپ دیجیتال ایجاد میشوند استفاده کرد.
1) شیشه های دو جداره یا سه جداره
هنگام استفاده از شیشه های دو یا سه جداره برای درب فریم لس شیشه ای از چسب استفاده میشود. به این شکل که شیشه را به وسیله چسب سیلیکون استراکچر (جهت جلوگیری از آفتاب خوردگی) به فریم میچسبانند.
2) شیشه استپ یونیت
این شیشه نیز به شیشه های پله ای دو یا سه جداره معروف شده است اما برای نصب آن، فریم ها باید به کارخانه فرستاده شوند. در کارخانه، شیشه ها با چسب مخصوص سیلیکون استراکچر به فریم چسبانده میشوند.
فریم هایی همراه با شیشه استپ یونیت یکی از محبوب ترین مدل ها هستند؛ زیرا فاصله میان دو شیشه کم است و لنگه بازشو در نما قابل تشخیص نیست.
3) شیشه یوچنل
با استفاده از این شیشه، فضای خالی میان دو شیشه ایجاد میشود. این فضا به دلیل استفاده از اسپیسر خاص است و میان آنها را جداره هایی میپوشاند.
درب فریم لس شیشه ای
درب فریم لس شیشه ای قیمت واحدی ندارد و با توجه به شرایط گوناگون متفاوت است. به طور کلی هر یک از این درها دارای ویژگی های خاص و گاهی منحصر به فرد هستند که در قیمت گذاری آنها موثر است. علاوه بر آن، جنس و نوع شیشه، سلیقه کارفرما، نوع پروژه، ابعاد، هزینه های اجرایی، نوع متریال مصرفی، رنگ پروفیل، چهارچوب و سایر عوامل بر قیمت درب فریم لس شیشه ای موثر است.
بنابراین پیش از آنکه بخواهید نسبت به خرید درب فریم لس شیشه ای اقدام کنید کافی است با فردی متخصص در این زمینه مشورت کنید و پس از بررسی هر یک از موارد یاد شده در بالا، بر اساس نیاز خود، یک مدل از آن را انتخاب کنید.
منبع : elegantdoors.co تاریخ بروزرسانی : 1402/07/07
قیمت درب فریم لس با ابعاد ۲/۲۰ در ۹۰ چقدره؟
با سلام و احترام لطفا برای اطلاع از قیمت درب فریم لس با شمارههای مندرج در سایت تماس بگیرید